Kerstmusical Come let us Adore

Gospelkoor All for Him presenteert u ook dit jaar de kerstmusical Come let us Adore! Lena ontvangt een groot pakket, en aan de hand van dat pakket ontdekt ze het kerstverhaal opnieuw. We nemen u mee in een vrolijk en modern kerstverhaal. Door middel van prachtige liederen, toneel en een geweldige locatie kun je deze musical met ons meebeleven. De kerstmusical vindt plaats op dinsdag 24 december 2019 in ‘de bron’ in Hardinxveld-Giessendam. De avond begint om 21.00 uur, vanaf 20.30 is de kerk open.

Zing mee…

Wij zijn op zoek naar enthousiaste koorleden! We zingen vooral eigentijdse liederen zowel Engels als Nederlands en altijd met als doel ‘de gospel’ , oftewel de goede blijde boodschap. Wil jij hieraan deelnemen en zingen bij een gezellig koor? Kom dan vrijblijvend een keer een repetitie-avond bezoeken.
Elke woensdag (vakanties uitgezonderd) 20.00uur starten we met de repetitie. Om 21.00uur hebben we een kwartier pauze om vervolgens tot 22.00uur door te gaan.
Locatie: ‘de bron’ Maasstraat 1, Hardinxveld

Glory

Op 21 mei 2016 is het zover!
Ons jubileumconcert “Glory”

Wat begon als een idee, is geworden tot een volwassen koor. Op initiatief van Robert Kloek en Hilko scheper, is het gospelkoor All for Him op 1 januari 2011 opgericht. Het koor bestaat inmiddels uit ongeveer 40 leden. Het zijn allemaal enthousiaste mensen die onder leiding van Robert Kloek als dirigent en pianist Nederlands- en Engelstalige gospels zingen.

Dit jaar viert All for Him haar vijfjarig jubileum met een jubileumconcert: Glory! Tijdens dit concert wordt u meegenomen op een reis door de muzikale geschiedenis van ons koor. Dit concert vindt plaats op 21 mei, in de Nieuwe Doelen in Gorinchem. Kaarten zijn te koop via http://www.denieuwedoelen.nl Voor slechts 10 euro wordt u een avondvullend programma aangeboden.

Lid worden

Ben jij/u iemand die:
– van zingen houdt en kan zingen? ouder is dan 15 jaar? regelmatig wil oefenen voor een gezamenlijk doel?

Zing, loof en prijs dan met ons mee!

Gospelkoor All for Him is op zoek naar jou/u!

All for Him is opgericht in januari 2011 en bestaat nu uit zo’n veertig leden. Hoewel dit al een flink aantal is, blijven wij zoeken naar versterking. De samenstelling man-vrouw is bij All for Him helaas wat uit verhouding. Wij zouden graag wat meer ‘mannelijk gewicht’ in de muzikale schaal willen leggen. Ons uitgangspunt is dan ook; hoe meer mannen zich aanmelden, hoe meer vrouwen er mee kunnen zingen. Dit alles om de zangverhouding binnen het koor in balans te houden.

Iedere woensdagavond wordt er gerepeteerd van 20.00uur tot 22.00uur in de bron, Maasstraat 1, in Hardinxveld-Giessendam. Uiteraard is het mogelijk om een repetitie bij te wonen.

Heb je/u interesse, of wil je/u meer informatie? Neem dan contact op met Hilko Scheper (voorzitter)